Containerlocaties West Betuwe

Hieronder vindt u de link naar de plaatsen van de ondergrondse containers in de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Momenteel worden de ingediende zienswijzen en bezwaren behandeld. Intussen gaat de plaatsing van de containers die definitief goedgekeurd zijn door.

Let op! Voor de plaatsen waar een bestaande container toch kan blijven staan, zijn de gebieden (de dikke blauwe lijnen) nog niet bijgewerkt.

De meeste definitieve plaatsen van de ondergrondse containers zijn bekend. Deze zijn vastgesteld in besluiten van de voorzitter van het Algemeen Bestuur van Avri. Zodra het besluit is genomen, krijgen de inwoners een brief waarin staat welke ondergrondse container zij gaan gebruiken en wat de definitieve plaats is van deze container.

Hebt u nog geen brief ontvangen?
Controleer dan svp eerst of uw adres al in de lijst met adressen staat (zie hieronder bij Documenten).
> Zo nee, dan ontvangt u de brief later, omdat de plaats van de ondergrondse container nog niet definitief is vastgesteld.
> Zo ja, stuur ons dan een e-mail op info@avri.nl of bel met 0345 - 58 53 53 om ons te laten weten dat u de brief niet ontvangen hebt. Dan sturen wij deze nog een keer.

Documenten
> Bekijk de Documentenlijst met adressen en de plaats van hun ondergrondse container voor GeldermalsenLingewaal en Neerijnen (betreft besluit 1 en 2).
> Bekijk de tweede lijst met adressen en de plaats van hun ondergrondse container voor Geldermalsen en Neerijnen.
> Bekijk het eerste besluit over het aanwijzen van definitieve containerlocaties.
> Bekijk het tweede besluit over het aanwijzen van definitieve containerlocaties.
> Bekijk het derde besluit over het aanwijzen van definitieve containerlocaties.

> Bekijk de derde lijst met adressen en de plaats van hun ondergrondse container voor West Betuwe.
> Bekijk het vierde besluit: deel 1 (11 april), deel 2 (17 april) over het aanwijzen van definitieve containerlocaties.

Reageren

Wanneer u de tweede brief met daarin de definitieve plaats van de ondergrondse container hebt ontvangen, kunt u binnen zes weken bezwaar maken tegen de plaats van de container. Let er bij het opstellen van uw bezwaarschrift op dat u goede argumenten noemt op basis waarvan de plaats zou moeten worden aangepast. U kunt een bezwaar alleen per post indienen.
Hebt u een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@avri.nl. Dit contactformulier is niet bedoeld voor reacties over de plaats van de ondergrondse restafvalcontainers.

Afval scheiden, heel gewoon

is de nieuwe manier van afval aanbieden van Avri voor alle inwoners van de gemeentes Buren, Culemborg  Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Contact Avri

Meersteeg 15, Geldermalsen
Postbus 290
4190 CG Geldermalsen
(0345) 58 53 53
Bereikbaar ma t/m vrij 08.00 tot 17.00 uur
www.avri.nl