Containerlocaties, inloopavonden en informatiebus

In onderstaande link staan de plaatsen van de ondergrondse containers van gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Voor deze gemeenten zijn de inloopavonden in Juli geweest. 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over beter afval scheiden, kom dan naar de informatiebus. Er staat een heel team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. In onderstaand overzicht staan alle data vermeld voor de informatiebus die u kunt bezoeken.

Let op! Voor de plaatsen waar een bestaande container toch kan blijven staan, zijn de gebieden (de dikke blauwe lijnen) nog niet bijgewerkt.

De meeste definitieve containerlocaties zijn bekend. Bekijk hier de lijst met containerlocaties voor GeldermalsenLingewaal en Neerijnen.

Data en locaties informatiebus
Over afval scheiden en verminderen

Zaterdag 22 september
Herfstbraderie
Centrum/Marktplein Geldermalsen 
11.00 - 15.00 uur 

Vrijdag 19 oktober
Coop Waardenburg 
De Vergt 12, Waardenburg 
11.00 - 15.00 uur

Zaterdag 3 november 
Spar Herwijnen
10.00 - 12. 00 uur
Coop Haaften
13.00 - 15.00 uur

Vrijdag 9 november 
Weekmarkt Geldermalsen 
Marktplein, Geldermalsen 
09.00 - 13.00 uur

Data en locaties Inloopavonden
Over de ondergrondse containers

Dinsdag 3 juli  
19.30 - 21.00 uur 
 
Woensdag 4 juli 
19.30 - 21.00 uur 
 
Donderdag 5 juli 
19.30 - 21.00 uur 

Deze inloopavonden hebben inmiddels plaatsgevonden.

Reageren

Wilt u reageren op de geplande plaats van de ondergrondse afvalcontainer voor uw adres? Dat kan tijdens de inloopavonden of via het online contactformulier.  U kunt  tot en met 16 september online reageren. Wij gaan alle reacties afwegen tegen de eisen waaraan de plaatsen voor de ondergrondse containers moeten voldoen.  Uiterlijk 7 weken na de laatste inloopavond voor uw gemeente sturen wij u een brief met de definitieve plaats van uw ondergrondse restafvalcontainer. Tegen dit besluit kunt u eventueel nog in bezwaar gaan. In de brief leggen wij uit hoe dat werkt.

Uw reactie

Gemeente
West Betuwe
Versturen

Reageren

De reactietermijn is gesloten. U kunt geen reactie meer sturen over de voorlopige plaats van de ondergrondse restafvalcontainers.
Alle inwoners ontvangen een tweede brief met daarin de definitieve plaats van de ondergrondse container. U kunt binnen zes weken bezwaar maken tegen de plaats van de container. Let er bij het opstellen van uw bezwaarschrift op dat u goede argumenten noemt op basis waarvan de plaats zou moeten worden aangepast.
Heeft u een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@avri.nl. Dit contactformulier is niet bedoeld voor reacties over de plaats van de ondergrondse restafvalcontainers.

Afval scheiden, heel gewoon

is de nieuwe manier van afval aanbieden van Avri voor alle inwoners van de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Contact Avri

Meersteeg 15, Geldermalsen
Postbus 290
4190 CG Geldermalsen
(0345) 58 53 53
Bereikbaar ma t/m vrij 08.00 tot 17.00 uur
www.avri.nl