Containerlocaties Tiel

Hieronder vindt u de link naar de plaatsen van de ondergrondse restafvalcontainers in de gemeente Tiel. 

» Bekijk hier de kaart met de definitieve containerlocaties voor de gemeente Tiel

De plaatsen van de ondergrondse containers zijn vastgesteld in besluiten van de voorzitter van het Algemeen Bestuur van Avri. Zodra het besluit is genomen, krijgen de inwoners een brief waarin staat welke ondergrondse container zij gaan gebruiken en wat de definitieve plaats is van deze container.

Hebt u nog geen brief ontvangen?

Controleer dan s.v.p. eerst of uw adres al in een van de lijsten met adressen staat (zie hieronder bij Documenten). 

  • Zo nee, dan ontvangt u de brief later, omdat de plaats van de ondergrondse container nog niet definitief is vastgesteld. 
  • Zo ja, stuur ons dan een e-mail op info@avri.nl of bel met 0345 - 58 53 53 om ons te laten weten dat u de brief niet ontvangen hebt. Dan sturen wij deze nog een keer. 

Documenten

Restafvalcontainer T115 en papiercontainer, Wadenoijenlaan tegenover nr 391

  • Bekijk de lijst met adressen die gebruik zullen maken van restafvalcontainer T115
  • Bekijk het besluit over het aanwijzen van deze definitieve containerlocaties

Reageren

Wanneer u de brief met daarin de definitieve plaats van de ondergrondse container hebt ontvangen, kunt u binnen zes weken bezwaar maken tegen de plaats van de container. Let er bij het opstellen van uw bezwaarschrift op dat u goede argumenten noemt op basis waarvan de plaats zou moeten worden aangepast. U kunt een bezwaar alleen per post indienen.
Hebt u een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@avri.nl. Dit contactformulier is niet bedoeld voor reacties over de plaats van de ondergrondse restafvalcontainers.