Spelvoorwaarden winactie

Deelname aan de winactie: ‘Win één van de vijf kookboeken ‘Lekker koken met restjes’ kent een aantal spelvoorwaarden.

De voorwaarden zijn als volgt:

1. Deelnemen aan de winactie ‘Win één van de vijf kookboeken ‘Lekker koken met restjes’ kan van woensdag 19 december 2018 tot en met woensdag 9 januari 2019.

2. Deelname is mogelijk door een e-mail te sturen aan communicatie@avri.nl of via een reactie onder het bericht over de winactie op de Facebookpagina Avri Afval Scheiden Heel Gewoon. Iedere deelnemer mag maar één keer meedoen.

3. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Iedereen mag aan de actie meedoen maar alleen de inwoners van één van de 10 Avri-gemeenten komen in aanmerking voor de prijs.

4. De prijs van de actie is het boek ‘Lekker koken met restjes’.

5. Avri Afval Scheiden Heel Gewoon, organisator van de winactie bepaalt op
16 januari 2019 wie de winnaar is. De winnaar krijgt persoonlijk een bericht
via het kanaal waar het recept is gedeeld: of via de e-mail of via de Facebookpagina. Daarna wordt afgestemd waar het receptenboek naar toe gestuurd moet worden.

6. Als de winnaar na vijf dagen niet reageert op het persoonlijke bericht en geen adresgegevens doorgeeft, gaat de prijs naar een andere deelnemer.

7. Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van de deelnemers worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor de communicatie over de winactie gebruikt.

8. Deelnemers geven toestemming om als winnaar hun naam en woonplaats te vermelden in de communicatie-uitingen van Avri Afval Scheiden Heel Gewoon.

9. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

10. Avri Afval Scheiden Heel Gewoon is de organisator van deze winactie. De actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.

11. Eventuele vragen of klachten over de actie kunnen per e-mail worden gestuurd naar communicatie@avri.nl

12. Deze voorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd.

 

 

Afval scheiden, heel gewoon

is de nieuwe manier van afval aanbieden van Avri voor alle inwoners van de gemeentes Buren, Culemborg  Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Contact Avri

Meersteeg 15, Geldermalsen
Postbus 290
4190 CG Geldermalsen
(0345) 58 53 53
Bereikbaar ma t/m vrij 08.00 tot 17.00 uur
www.avri.nl