Waar laat u tuinafval?

06-11-2018
Waar laat u het tuinafval?

De winter komt eraan. Het is tijd om uw tuin winterklaar te maken. De laatste keer gras maaien. Bomen en struiken snoeien. Maar waar laat u al dit tuinafval?  

Uitgebloeide bloemen en planten, onkruid, gras, klein snoeiafval en bladeren veeg ze onder struiken. Insecten, vogels en egels vinden dat fijn. En er ontstaat een humuslaag voor de planten. Laat wel het natte gft-afval zoveel mogelijk uitlekken en gooi het zo droog mogelijk in de gft-container. Het is beter om gemaaid gras een dag te laten drogen voordat u het in de container gooit.

Grof tuinafval, zoals takken en struiken die te groot of te zwaar zijn voor de gft-container, brengt u gratis naar één van de Avri-milieustraten.

Avri kan het grof tuinafval ook bij u thuis ophalen. Per keer kunt u maximaal één kubieke meter meegeven. Bekijk hier het actuele voorrijtarief en informatie over het ophalen.

Afval scheiden, heel gewoon

is de nieuwe manier van afval aanbieden van Avri voor alle inwoners van de gemeentes Buren, Culemborg  Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Contact Avri

Meersteeg 15, Geldermalsen
Postbus 290
4190 CG Geldermalsen
(0345) 58 53 53
Bereikbaar ma t/m vrij 08.00 tot 17.00 uur
www.avri.nl